Over Pomona

Pomona tuinarchitectuur is een bedrijf dat zich bezighoudt met studie/ontwerp, aanleggen en onderhouden van priv├ętuinen, bedrijfsgroen, daktuinen, en alles wat zich in de buitenruimte afspeelt. Het bedrijf is opgericht in 1998 en heeft er ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring opzitten. Dankzij deze ervaring heeft Pomona de kennis om kwalitatieve totaalprojecten af te leveren van start tot eindafwerking en verder beheer. Hierbij gaan we telkens weer zeer perfectionistisch te werk.

Aanleg

Bij het aanleggen van uw tuin beginnen we met de voorbereidende werken waaronder grondwerken en rioleringen. Daarna volgen constructies zoals funderingen van zwemvijver, tuinberging, uitwerking van niveaus en dergelijke meer. Afwerking volgt met materialen die gekozen worden in de ontwerpfase met advies van onze medewerkers. Alles wordt geplaatst door zeer ervaren vakmannen met gevoel voor perfectionisme. In een volgende fase en naargelang het seizoen wordt beplanting aangebracht en gazon gezaaid.

Studie en ontwerp

Een goede studie met daaropvolgend een ontwerp liggen aan de basis van een kwalitatieve buitenruimte die voldoet aan de vereisten van de klant. Pomona bekijkt alle technische zaken en zoekt hieromtrent oplossingen om u nadien verder te helpen met een sterk, stijlvol en verfijnd ontwerp. Hierbij houden we rekening met de sfeer, knelpunten, potenties en kwaliteiten van de omgeving en de woning op ieder niveau. Met een uitgewerkt plan kunnen we duidelijk en overzichtelijk een prijs berekenen.

Onderhoud

Pomona doet zowel onderhoud op bedrijventerreinen als in priv├ętuinen. Zowel scheren van hagen tot winteronderhoud en rooien van bomen. Ook doen we de opvolging van -door ons aangelegde- tuinen om ervoor te zorgen dat deze zich ontwikkelen op de vooropgestelde manier.

© 2011 Pomona - 't Angereelstraat 71, 9400 ninove - 0495 21 46 18 - info at pomona dot be - Website door Thinline